Handling til ord

Når dropparenna er festa på dette viset må den  stundom hengast opp att.

 Det har vore intense veker for å helse våren velkommen. No er eg derimot på terskelen til ein miniferie og skal kose meg i vide alpinbakker og late morgoner. Skal oppsummere litt no…

 Oppistua har mange bygninger og det meste har vorte samla på gjennom tidene. Eg skal rydde hus for hus og er i gang med redskspshuset. Ute er sommerfjøsdalen snart ferdig rydda til geitene som snart skal få dalen. Eg har sortert utstyr, antikviteter og skrot og snille Gunnar driv veaskog. Sigfred Gravold har ei nett, lita gravemaskin som er perfekt til å rydde geitegarden med. Eg fekk han óg til å legge ned rør og planert masse der eg skal ha traktorutstyret.

Elli og Nor fann ein dag åpen veg ut av fjøset. Nor sprang opp til hestene der det vart tydeleg gjensynsglede etter lang adskillelse i vinter. Artig å sjå!
Disse to var spesielt små når dei kom til verden. Dei fekk nok ikkje til diinga og vart fort slappe. Den eine greide vi ikkje å berge til tross for hyppig fôring med sprøyte.  
 Dei to neste Oppistuaborgarane kom til på samme dato som gardens yngste datter. Dermed var det mange tilstades for å ønskje velkommen til verden!

Regnbue og Isflak

Vi er mange som er glad i sola😂

Categories: Uncategorized | Kommenter innlegget

Innleggsnavigasjon

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

Lag ei gratis nettside eller ein blogg på WordPress.com.

%d bloggarar likar dette: